Skriva Till Bilder åk 2

Endast ett av dessa är rätt. På fjärde försöket klassas frågan som felaktigt besvarad.


En Sak Vi Gjorde Med Var Forra Kull Var Att Skriva Till En Bild Tre Ganger Lasar Under Ak 1 3 Samma Bild I Septe Skolaktiviteter Skriva Programmering For Barn

Alla roller har ett specifikt syfte och alla rollerna används samtidigt.

Skriva till bilder åk 2. Konsert sång tingsryd. Observera att åk 1 ger sina konserter på. Ett sätt att koppla målen till deltagarnas egna tankar och förkunskaper.

Genreguiden anpassa till genretextyp och syfte 2. Det gäller för dig att hitta det rätta svaret. Genom att illustrera målen aktiveras den kreativa delen i hjärnan som underlättar och fördjupar förståelsen av målen och gör det lättare att komma ihåg dem.

Nivå 2 Flervalsfrågor – På varje nivå får du upp till tio frågor med eller utan bilder video och ljud. Skriva sakligt och använda egna ord Roller Vi kommer att träna lässtrategier genom olika roller. Rollerna ska hjälpa oss att tänka rätt när vi läser texter.

Till varje fråga får du två eller tre svarsalternativ. Publiktaket är släppt och vi ser mycket fram emot att kunna ge konserter inför publik igen. Sångarna i åk 1 2 är först ut att bjuda in till konsert.

Tillsammans ritar ni en beskrivning av målen på ett kreativt sätt. Idag bjuder __robinhakansson__ nilsson_teodor och arvidmattsson på skönsång. Trafikpolisen anpassa läshastigheten 3.

Kulturverkstantingsryd Varmt välkomna. Du får skriva fel maximalt tre gånger per fråga. Om du gissar fel får du.


Pin Pa Asl


Valkommen Vimplar Ak 2 Sok Pa Google Skrivarverkstad Skrivideer Lasstrategier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *